Ik heb een andere vraag

Vragen, opmerkingen, ideeën? We horen graag van je. Je kunt ons altijd bereiken via help@cheqi.nl.

Heb je een vraag over je bestelling? Je kunt ons altijd bereiken via help@cheqi.nl.

De Cheqi-app geeft een seintje als het Cheqi verzonden is en als het geld door de ontvanger is opgehaald. Let op: zet wel je push notificaties aan in de app.

Ja, dit is veilig. Je rekent het Cheqi af met iDeal. Het geld wordt vastgehouden op een aparte rekening totdat de ontvanger het geld heeft opgehaald. Het beheer van deze rekening voldoet aan alle wettelijke eisen.

Mocht de ontvanger het Cheqi niet accepteren of het geld niet ophalen, dan storten wij het bedrag na 3 maanden automatisch terug op jouw bankrekening.

Het geld wordt vastgehouden op een aparte rekening totdat de ontvanger het geld heeft opgehaald. Cheqi heeft geen toegang tot dit geld. Deze rekening wordt beheerd door een partner die voldoet aan alle wettelijke eisen.

Laat het Cheqi simpelweg op jouw eigen adres bezorgen. Neem het Cheqi mee naar de verjaardag en verras de jarige met een leuk cadeau.

Bij Cheqi heb je geen account nodig. We slaan alleen de gegevens van je op die we nodig hebben om het Cheqi te versturen. In ons privacy statement lees je alle details.

Nee, op dit moment werkt Cheqi alleen met Nederlandse banken en de iDeal betaalmethode.

Je kunt in de Cheqi-app ook een digitaal Cheqi sturen. Wij noemen dat een e-Cheqi. Kies in de app voor ‘e-Cheqi’, vul de naam van de ontvanger in, kies een bedrag en verstuur je e-Cheqi. Dit is een digitale link die je via bijvoorbeeld Whatsapp, e-mail of Instagram kun versturen. Zodra de ontvanger zich heeft geïdentificeerd krijg je een notificatie in de Cheqi-app en kun je het bedrag van het Cheqi daadwerkelijk betalen. Je doet dat snel en veilig via iDeal, net zoals je betaalt bij een online winkel.

Over CheqiGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaringWerken bij CheqiPers / mediaPartnersDownloadZakelijk
Copyright © 2021 Cheqi B.V.